Dins d'un restaurant de moda DC que solia ser un banc

Vídeo: Dins d'un restaurant de moda DC que solia ser un banc

Vídeo: Dins d'un restaurant de moda DC que solia ser un banc
Vídeo: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Octubre
Dins d'un restaurant de moda DC que solia ser un banc
Dins d'un restaurant de moda DC que solia ser un banc
Anonim

Succotash a Washington, DC, no és el vostre restaurant normal. La creació de Michael Reginbogin i Jason Berry de Knead Hospitality + Design, no són només els grans terres de marbre de l'espai, la zona de bar elegant de fusta dura i la infinitat d'aranya que criden la vostra atenció, tot i que sens dubte afegeixen a l'atractiu. El sorteig de Succotash és on es troba: a l'Equitable Bank Building de la ciutat, que resulta que és una referència.

"Com un dels 15 interiors i exteriors designats com a fita històrica a Washington, DC, sabíem que teníem feina per a nosaltres", diuen Berry i Reginbogin. "Tot i que al principi no era evident, ràpidament ens vam adonar del difícil que seria crear un restaurant funcional i operatiu mantenint la integritat i la naturalesa històrica de la sala bancària de 1912".

Per tal de mantenir les característiques importants de l'edifici, els dos fundadors van treballar estretament amb l'Oficina de Preservació Històrica i la Junta de Revisió de Preservació Històrica de DC durant tot el projecte, assegurant-se que la seva visió no interferís amb la integritat arquitectònica de la fita. Un d'aquests exemples? La instal·lació d'un balcó flotant entresòl de 1.200 peus quadrats a l'interior de l'atri del banc va provocar importants retards en el calendari del projecte, per problemes de pes i longitud, però s'havia de fer per preservar les columnes originals de l'edifici. i l'emmotllament.

Com que el restaurant és un espai enorme de dos pisos i 9, 300 peus quadrats, els dissenyadors volien mantenir viva la grandiositat de l'espai, cosa que va resultar bastant fàcil. "L'històric espai bancari, amb el seu interior renaixentista grec, capitells corintis, sostre de guix ornamentat i "façana del temple" prototípica, era el teló de fons perfecte per a la nostra ubicació insígnia", diuen els dissenyadors. "Mentre ens permetem l'enfocament del 'el que és vell és nou', ho fem amb una mà moderada, esforçant-nos per mostrar el tradicional en un context nou, polit i accessible. Per exemple, les cadires de menjador entapissades personalitzades i contemporànies van ser unides amb un toc elegant d'un teixit tradicional de toile francès blau pols.

Aquest tema blau dóna a l'espai una sensació més oberta i airejada, mentre que el gable de vidre industrial exposat i els conductes encapsulen la planta oberta. El mural de lona de cel pintat a mà a la sala de volta original del banc compta amb tons d'acer, aqua i cobalt, mentre que els panells de paret modulars en 3D i els bancs encastats li donen un toc modern.

Els dissenyadors també volien mantenir-se al dia amb el tema del sud del restaurant i s'asseguraven que aquelles característiques de disseny més antigues es combinessin bé amb els seus tocs contemporanis.

"Els detalls de ferro forjat, que recorden el districte de jardins de Nova Orleans, suavitzen les línies contemporànies de l'estructura de la barra penjant al segon pis, mentre que les incrustacions d'ònix vermell, les motllures de caixa i una barra superior de gran mida afegeixen un toc d'encant històric a un bar d'altra banda elegant i contemporani al primer pis ", diuen. El resultat és una visió més refinada del modern de mitjans de segle, però amb la grandiositat i l'escala dels anys vint.

Alguns altres elements de luxe inclouen un pressupost d'il·luminació de 350.000 dòlars, evident pels impressionants canelobres. "Gran part de la il·luminació es va dissenyar per ser encastada, discreta i indirecta, per accentuar el que ja hi havia", diuen Reginbogin i Berry. "Quan es tractava d'accessoris decoratius, volíem que afavorís la narrativa del sud del restaurant sense semblar forçats o molestos amb la naturalesa original de l'espai. Dos canelobres de ferro personalitzats de vuit peus es van inspirar en els grans roures del sud. Les fulles de roure metàl·liques s'emboliquen al llarg dels braços dels accessoris i viatgen per cada dosel, desapareixent a l'estructura de la llum. Tot i que és gran, el disseny dels canelobres roman obert i lleuger, oferint transparència als detalls més enllà.

Per acollir els 330 convidats que Succotash pot allotjar, els dissenyadors necessitaven mantenir la petjada dels mobles organitzada, però flexible, per això s'han utilitzat tantes opcions de seients. "Les cabines d'estil Sinatra a un costat de la sala equilibren el pes i el pes de la barra de 20 seients i la seva prestatgeria de vidre il·luminat de llautó", expliquen els dissenyadors. "Una banqueta central lineal de perfil baix divideix el terra de l'atri, mentre que els bancs arquejats entre pilastres recorren els balcons de l'entresolat, suavitzant les estrictes qualitats arquitectòniques de l'espai. Una barreja de cadires de menjador personalitzades contemporànies de claus de llautó majestuoses, cuir de coñac retallat amb el cap i un toile francès capritxós blau en pols afegeix calidesa i color a la paleta de colors de l'atri".

I, per descomptat, no podeu descomptar la gran entrada. Les portes de vidre amb marc de llautó que eren originals de l'edifici de 1912 s'han restaurat, i ara estan flanquejades per fanals de vidre de grans dimensions. Un segon conjunt de portes de vidre i un sostre enteixinat de vidre us donen la benvinguda en obrir el primer conjunt, després de la qual cosa la zona d'arribada principal exposa un estand de fusta fosca.

"Després d'haver estat un banc, l'estand d'amfitrió ret homenatge als grans taulells de caixer que van habitar el pis històric de la banca", diuen el duet. "L'estand de l'amfitrió fixa l'habitació, dibuixant una línia de simetria i marcant el to del que hi ha per davant".

El disseny total de l'espai va ser, per tant, una empresa de tres parts, orquestrada meticulosament per mantenir presents les característiques històriques de la propietat, juntament amb una sensació més contemporània. Malgrat les característiques d'or i fusta dura de la vella escola, els sòls exposats afegeixen una mica més d'obertura a l'espai.

Tal com diuen els dissenyadors, "La ventilació de l'espai es va mantenir mantenint la paleta de colors neutra i limitada. Només es van utilitzar dos tons blancs, closca d'ou i brillantor, per accentuar les parets i els detalls de guix. Els mobles discrets, encara que monòtons en color, són rics en detalls i acabats, i afegeixen una altra capa de complexitat i esperit al disseny. La il·luminació afegeix la capa final d'acabat, emfatitzant la naturalesa i la mà d'obra originals de l'espai".

Recomanat:

Articles d'interès
Instagrams no tan evidents per prendre a París
Llegeix més

Instagrams no tan evidents per prendre a París

Descobreix les millors idees d'imatges d'Instagram per a París. Obteniu més idees de viatges i vacances a Domino

Una oda a les nostres cadires de televisió preferides
Llegeix més

Una oda a les nostres cadires de televisió preferides

Una celebració dels millors seients de la casa (de ficció)

Els millors microapartaments d'Internet
Llegeix més

Els millors microapartaments d'Internet

Vegeu 7 vídeos dels millors apartaments petits d'Internet. Llegiu per obtenir consells sobre com decorar el vostre petit espai i maximitzar el vostre petit apartament a Domino